Cozy Bed & Breakfast


Cozy Bed & Breakfast ligt midden in het dorp Elst in een prachtige, bosrijke omgeving met fantastische vergezichten waar u ruimte, vrijheid en privacy ervaart, u kunt de natuur zelf gaan beleven. Ideaal voor fietsers, rustzoekers en gasten die de gezelligheid van een dorp ambiëren.

Onthaasten in Elst


U bent van harte welkom in de gezellige comfortabele gastenkamers van Inge en Guy. Elke kamer heeft een eigen thema; Appeldroomgaard (4p), Kersendroomgaard (2p) en de Perendroomgaard (2p). U zult zich direct thuis voelen in de knusse atmosfeer van Cozy. De kamers bevinden zich op de 1e etage. Wij hebben een ruime familiekamer voor 4 personen beschikbaar en twee tweepersoonskamers. De vierpersoonskamer is uiteraard ook met 2 personen cozy te bezetten. Alle kamers hebben een eigen badkamer met inloopdouche. De kamers beschikken over een televisie en koffie- en thee faciliteiten.

Ontbijt


Het ontbijt met streekproducten wordt geserveerd door Inge in de ontbijtruimte of met mooi weer, op het terras. Je Cozy ontbijt is toch je energiemoment.

Locatie


U kunt parkeren op eigen terrein en er is voldoende parkeergelegenheid in de omgeving. Gebruik van Wi-Fi is gratis. Wij zitten midden in het centrum met zijn vele winkels, restaurants en Theater de Kik; waar culturele activiteiten worden beleefd. Muziek, dans en theater … Het is een broedplaats voor cultuur! Op 10 minuten loopafstand van station Elst en slechts 10 auto- of treinminuten van Arnhem en Nijmegen.

Service

Nieuws
Algemene voorwaarden
Privacy & Disclaimer

Informatie

Over Cozy
Onze kamers
Reacties

Contact

Contactgegevens
Direct reserveren
Op de hoogte blijven?
Schrijft u zich dan hier in
voor onze nieuwsbrief.
Wilt u ons volgen?