Binnen onze website gebruiken wij cookies en analytics om er zeker van te zijn dat deze website zo goed mogelijk beleeft kan worden. Hoe wij deze mogelijkheden gebruiken is o.a. te lezen in onze disclaimer en privacy verklaring. Als deze website door u gebruikt blijft worden gaan wij ervan uit dat u hiermee akkoord bent.

Akkoord, verberg dit bericht Lees onze verklaring

Cozy Bed & Breakfast Elst - Betuwe

Appeldroomgaard
Kersendroomgaard
Perendroomgaard
Reserveren
Latest news.

De Nijmeegse Vierdaagse is een meerdaagse wandelprestatietocht waaraan jaarlijks 42.000 wandelaars deelnemen. Vanuit heel de wereld komen zij naar Nijmegen om vier dagen te wandelen in Nijmegen en de prachtige, bosrijke omgeving. Na vier dagen wandelen wacht de wandelaar een glorieuze intocht over de Via Gladiola om daarna het welverdiende Vierdaagsekruis in ontvangst te nemen. Klik hier voor de website.
En ook voor 2018 heeft Cozy Bed & Breakfast de uitreiking Guest Review Award 2018 ontvangen. De award toont de waardering van gasten naar Cozy toe. Ontzettend bedankt lieve gasten. 
Cozy Bed & Breakfast a reçu une distinction formidable de ses clients via Booking.com!

C’est le plus beau compliment que nous ayons pu recevoir de nos clients ! Nous vous remercions chaleureusement!


Vous êtes un héros de l’accueil. Mille fois merci !
Félicitations ! Les clients ont décidé, et vous êtes leur héros de l’accueil. Grâce à votre passion sans limites, votre engagement et vos efforts, vous avez gagné un Guest Review Award 2017.
Bij Cozy kunt u nu ook uw elektrische auto opladen.
Op dinsdag 16 juli kleurt de gemeente blauw, tijdens ‘De dag van Elst’ van de Vierdaagse. Kom in het blauw en feest mee In de gemeente Overbetuwe kunt u heerlijk wonen, werken, winkelen én wandelen tussen het blauw van de rivieren Rijn en Waal. Gemeente Overbetuwe, de ondernemers van centrum Elst en de bezoekers gaven de Dorpsstraat een blauwe metamorfose. We zetten hiermee een nieuwe traditie neer en kleuren voortaan ieder jaar blauw. Vanwege veiligheidsredenen is de route dit jaar omgedraaid. Daarom lopen de 47.000 wandelaars iets vroeger dan gewend door Oosterhout, Slijk-Ewijk, Valburg en Elst. Hoe dan ook zullen we er met alle inwoners een feestelijke en vooral blauwe doorkomst van maken. Doe op dinsdag 16 juli blauwe kleding aan, en feest mee. Hoe blauwer, hoe beter. De Vierdaagse is van 15 tot 19 juli 2019, en Blauwe Dinsdag wordt een traditie, ieder jaar weer. Kom en feest mee.
Stay in touch?
Subscribe here
for our newsletter.
Follow us?