Appeldroomgaard vanaf € 114,00 lees meer... Open productdetails en bestelgegevens

Deze ruime familiekamer voor 4 personen heeft een oppervlakte van 32,5 m2 inclusief badkamer (5m2) en heeft een hoogte tot de nok van 4.85 m. U beschikt over een gezellig zitje met koffie- en thee faciliteiten, een TV en gratis WiFi. Een eigen badkamer met inloopdouche en toilet.  
 
Perendroomgaard vanaf € 85,00 lees meer... Open productdetails en bestelgegevens

Deze cozy tweepersoonskamer heeft een oppervlakte van 20,5 m2 incl badkamer (4,5m2). Een eigen badkamer met inloopdouche en toilet. Een gezellig zitje ontbreekt uiteraard niet in de Perendroomgaard. U beschikt over koffie- en thee faciliteiten, een TV en gratis WiFi.
 
Kersendroomgaard vanaf € 85,00 lees meer... Open productdetails en bestelgegevens

Deze cozy tweepersoonskamer heeft een oppervlakte van 20,5 m2 incl badkamer (4,5m2). Een eigen badkamer met inloopdouche en toilet. Een gezellig zitje ontbreekt uiteraard niet. De Kersendroomgaard beschikt over koffie- en thee faciliteiten, een TV en gratis WiFi.
 
Pruimendroomgaard vanaf € 109,00 RESERVEER Open productdetails en bestelgegevens

Deze Cozy driepersoonskamer heeft een oppervlakte van 31 m2 incl. badkamer (5,5m2). Een eigen badkamer met inloopdouche en toilet. Een gezellig zitje ontbreekt uiteraard niet in de Pruimendroomgaard. U beschikt over koffie- en thee faciliteiten, een koelkastje, een TV, airco en gratis WiFi.
 
Reservering(en)
Aantal in order: 0

Service

Nieuws
Algemene voorwaarden
Privacy & Disclaimer

Informatie

Over Cozy
Onze kamers
Gastenboek

Contact

Contactgegevens
Direct reserveren
Op de hoogte blijven?
Schrijft u zich dan hier in
voor onze nieuwsbrief.
Wilt u ons volgen?